Társaságunk tevékenységi körébe beletartozik az üzleti vállalkozások és egyéb szervezetek számára nyújtott tanácsadás, útmutatás és közreműködő segítségnyújtás a vezetést érintő kérdésekben.

Segítséget nyújtunk például társasági stratégia és szervezeti tervezés, az üzleti folyamat áttervezése, a vezetés korszerűsítése, költségcsökkentés és más pénzügyi kérdések, marketingpolitika gyakorlati alkalmazása és tervezése körében.
Az üzletviteli szolgáltatás tartalmazhat tanácsadást, útmutatást valamint operatív segítségnyújtást az üzleti tevékenységhez.


Amennyiben Ön vállalkozást szeretne indítani a következő kérdések biztosan felmerültek már Önben:

  • Egyéni vállalkozást vagy gazdasági társaságot alapítsak?
  • Mennyibe kerül egy vállalkozás beindítása?
  • Milyen feladatok vannak az alapítást megelőzően és az alapítást követően?

A fenti kérdésekre nem lehet rövid válaszokat nyújtani. A megfelelő döntés meghozatala előtt számos tényezőt figyelembe kell venni annak érdekében, hogy Ön a megfelelő opciót választhassa. A döntés meghozatalában segítünk.


Főbb szolgáltatásaink:

  • Vállalkozás felkészítése a jogszabályoknak, valamint a belső szabályzatoknak megfelelő működésre
  • Vállalkozás jogszabályoknak megfelelő működésének ellenőrzése
  • Okiratok ellenőrzése, elemzése, véleményezése

Ügyfeleinknek lehetősége van egyszeri vagy átalány díjas szerződést kötnie velünk. Átalánydíjas szerződés esetén 25.000 Ft,-+Áfá-tól 100.000 Ft,-+Áfá-ig havi 5-40 órás időintervallumban látjuk el a szerződésben foglalt feladatainkat. A fenti időigényen túl és a feladat bonyolultsága figyelembevételével egyedi árajánlatot készítünk Önnek.


Partner Ügyvédeink a cégalapításhoz szükséges adatok beérkezését követően soron kívül 24 órán belül megalapítják az Ön cégét.