Társaságunk alapítói több mint 7 év gyakorlattal rendelkeznek pályázatírás, projektmenedzsment és pénzügyi elszámolás területén. Közel 100 nyertes pályázattal a hátunk mögött ajánljuk figyelmébe szolgáltatásainkat.

Társaságunk a pályázatírástól egészen a záró elszámolásig tudja segíteni a projekt életútját. Az elszámolással kapcsolatosan mérlegképes könyvelőnk szaktudása a garancia a pénzügyi feladatok ellátásához.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, forduljon hozzánk bizalommal és mi 24 órán belül egyedi, személyre szabott árajánlatot küldünk Önnek.

A szerződésben feltüntetett alapdíj a pályázat összetettségétől függ és 50.000 Ft,-+Áfa és 200.000 Ft,-+Áfa között kerül megállapításra. Törekszünk Ügyfeleink részére a legkedvezőbb árajánlatot biztosítani.

Nyertes pályázat esetén sikerdíj kerül megállapításra, amely a projekt összköltségének a 3-6%-a.

Minden általunk készített pályázatra formai garanciát vállalunk. Ez azt jelenti, hogyha valamilyen formai hiányosság miatt kerül elutasításra egy támogatási kérelem, akkor a végleges döntés kézhez vételétől számított 8 napon belül visszafizetjük a Megbízó által befizetett megbízási díjat.

Amennyiben Ön vagy Vállalkozása Európai Uniós vagy hazai finanszírozású pályázaton gondolkodik úgy az alábbi feladatok elvégzésével kapcsolatban tudunk együttműködni:

  • Pályázatfigyelés (Előre megadott paraméterek alapján, amennyiben igényeiknek megfelelő pályázat kerül kiírásra, arról értesítjük, folyamatosan figyeljük a lehetőségeket.)
  • Pályázatírás (Pályázati dokumentáció elkészítése, feltöltése, rendelkezésre bocsátása, támogatási kérelem esetleges hiánypótlása, tisztázandó kérdések megválaszolása.)
  • Pályázati tanácsadás (Keretein belül megvizsgáljuk, hogy Ön vagy Vállalkozása az adott kiírásnak megfelel-e továbbá, hogy rendelkezik azon feltételekkel amelyekkel sikeresen pályázhat.)
  • Projektmenedzsment (Nagyobb, több szakágat összefogó projektek esetén elengedhetetlen a projektmendzser alkalmazása, aki összefogja és koordinálja a munkafolyamatokat, hogy a megvalósítás megfelelő legyen.)
  • Pénzügyi elszámolás(Mind a hazai, mind az Európai Uniós finanszírozású támogatások esetén komoly kihívásokat jelenthet a támogatási összeggel történő szabályszerű elszámolás.)